Nu kan jag stryka detta från listan...

Nu har jag ännu en grej som jag kan stryka från min drömlista...
*Konsert med Backstreet Boys...

Detta är citerat från Maddes FB anteckningar:
Efteråt konserten i fredags så skyndade vi oss in till stan där efterfesten skulle fortsätta..Det var när vi hade köat ca 30 minuter vi insåg: Fan det är ju bara tjejer här! En så kallad "musselfest" utan killar, men vi bestämde oss ändå för att fortsätta köa för våra idoler ( idiotiskt om man tänker efter faktiskt, inga karlar att blinka åt )
Såklart så började gästlistan sluta gälla vid 23.30 men då sa Alec något smart: "om vakterna säger att vi ska ställa oss längst bak i den andra kön så ska jag säga att där står ju redan någon så där kan jag inte ställa mig", ibland är hon smart Alec, även att det tar lång tid för henne att komma på något smart.
Vi kom i alla fall in tillslut, fick se killarna på lite närmare håll och själv njöt jag bara av Nicks närvaro och sedan dansade vi rumporna av oss resten av natten.
Lördagen bestod mest av att inte göra någonting, sjukt slitna och hade bara en myskväll, det var vi värda!







På tal om kö så fick jag lära mig något nytt..Vi träffade 2 st tjejer som var jätte trevliga och roliga tills vi kom fram längst fram i kön till BSB:s efterfest då när vakten frågade hur många vi var så var vi inte 5 st utan 2 st..Så j*vla not nice....Vi hade ändå stått där och bekantat oss med varann i nästan en hel timme och haft kul men där ser man vad skenet kan bedra..Sara som är Maddes kombo sa att man är "vänner" enda tills det är dags att gå in på stället...Jaaa där ser man alltid lär man sig något nytt...
Denna helg har varit underbar =)
Ingen stress, inga måsten...Wounderful...


Min nya favolåt...
Läs texten...
Den är värd att tänka på...

 

  
Ooooh just det..Det här får jag bara inte glömma dela med mig av..Det märks verkligen att BSB har blivit äldre likaså som vi...Tänk när dom slog genom så var jag runt 9 år..Det är snart 13 år sedan helt sjukt..Och hur märkte jag då detta undrar ni??
Jooo jag upptäckte att AJ ÄR FLINTIS numera...Min snygging har blivit gammal haha...Men han är lika fin ändå min AJ mmmm....Gammal kärlek rostar aldrig eller hur är det som säger...


Kommentarer
Postat av: Cicci

Hehe, jag såg BSB när jag va.... 10? :P

2009-12-07 @ 21:45:47
URL: http://cem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0