Stationen

Hej hopp här finns ingen snopp..

Tänkte skriva ett inlägg för att dryga ut tiden lite. Sitter i götebooooorg och väntar på att få komma hem.. Bara fyra minuter tills datorn stängs ner och 25 tills jag är på tåget. Hoppas jag får en plats, har ingen reserverad nämligen. Jag har massa packning och småpåsar.. Har gått runt på nordstan mest hela tiden utan pengar, lite trist men men. Jag hade iallafall råd med en krämrouge. =) Man måste ju vara glad för det lilla! Har spenderat de senaste 3 dagarna här, inte på stationen då utan i göteborg. Det har varit väldigt väldigt trevligt. Oj nu är snart tiden ute... Skriver mer sen. Och en sista sak, vilka udda människor det finns här. Nä nu ska jag köpa choklad.  Och du alex, jag tycker du ska skaffa en hund, som får heta gunilla!

Vilka drömmar man kan få till ibland...

Inatt drömde jag om mitt KRYSS..vi har kommit överrens om att vi inte ska säga ex för det förstör bokstaven x...Haha..Så lamt jag vet =P
Iaf så drömde jag om honom och det kändes så himla fint och mysigt..Jag kan verkligen sakna honom så det gör ont ibland..
Fast jag vet att han inte är samma person idag som han va då när vi va ihop..Vi har båda blivit äldre och visare..Förhoppningsvis iaf haha..När jag har träffat honom lite då och då efter vårat break up så har han förstört den fina bilden jag hade av honom..
Det är så sjukt att man kan älska en person så och sen när det tar slut så vissnar alla känslorna,,och dom förvandlas lite åt hatkänslor istället för man börjar tänka på hur mycket han har sårat dig..Och det är inte ens att tala om hur lång tid det tar innan man blir en människa igen efter att det tog slut.
Man fäller många tårar och vill inte visa sig..
Det där med att det finns tusen åter som alla snackar om det är bara bullshit..Men visst måste man tro annars lär man aldrig hitta nån..

Ett misstag man alltid  gör när man dejtar nya killar är att jämföra dem me sin stora kärlek..Don't do that...Vi är alla one of a kind..Remember...


Jag har funderat länge på att skaffa hund men alla säger: Alexandra det är ett så stort ansvar..Du blir så bunden..bla bla bla blaaaaaaa...
Jag vet la att det tar tid och att man blir bunden men det finns alltid lösningar på problem det är ju det som problem är till för..Att hitta en lösning på dem...
Förr eller senare så kommer jag skaffa en liten rackare..Då är det alltid en som blir glad när man kommer hem från jobbet och man är aldrig ensam =)
Jag ska ha en ras som inte fäller..Perfekt vaaaa..Man får la tänka till lite...Och nej det är ingen nakenhund =P

Nää nu ska jag upp på vinden med lite skor och jackor..Jag är ju ledig idag så man får la göra lite nytta nu innan man beger sig till friskis..

Ha en bra dag!!!!!!!!!!!

Stinkbomber *blää*

Asså jag fattar inte att det kan komma ut en sån fruktansvärd stank ur folk..
Idag till exempel så hjälpte jag en kund med mjukiskläder som luktade värre än ruttna ägg och hundbajs ihop..Det värsta av allt va att han frågade: Får man prova??
Vad ska man säga lixom?!..Min tanke va ju,,,NEJ FÖR GUDS SKULL DU LUKTAR JU BAJS!!!!!!!!!!! Men man får ju inte säga så åt en kund så jag tryckte fram ett JA mot min vilja...Det tog emot ska ni veta..

Jag kom precis hem från ett jobbigt step pass så det är dusch time nu egentligen men jag är bara tvungen att skriva av mig lite..Nu till saken då..Efter uppvärmingen så är det ju alltid lite styrka innan själva step passet med armhävnigar, situps osv..
När vi kom till att vi skulle göra rygglyft så ligger man på mage och lyfter ryggen och trycker ner huvudet i golvet och alla flåsar ut lukten av det dom åt till middag tidigare idag..Not fresh alls..Men det går ju över rätt fort..Det värsta av allt va att det en person jämte mig som la en sån jädra smygare...Värsta stinkisen..TÄNK OM LUKTER KUNDE DÖDA säger jag bara..Den fisen hade nog den dära damen/tjejen hållt inne på i 100 år lr nåt..Det va det värsta jag känt på länge..
Och till råga på allt så fortsatte det när vi skulle göra situps med bena rakt upp i luften..Men det slutade inte där gott folk utan stinkisarna kom titt som tätt under hela passet sen....

Snälla ni som går på pass försök släppa loss innan ni träder in i salen för alla andras skull..Tänk på era medmänniskor...








Fire <3

Här kommer en happysong för er därute i årskylan och depressioner =) jag lovar, ni blir inte ännu mer deprimerande ;)

Fire...
Im driving in my car, I turn on the radio
Im pulling you close, you just say no
You say you dont like it, but girl I know youre a liar
`cause when we kiss, fire

Late at night Im takin you home
I say I wanna stay, you say you wanna be alone
You say you dont love me, girl you cant hide your desire
`cause when we kiss, fire

You had a hold on me, right from the start
A grip so tight I couldnt tear it apart
My nerves all jumpin actin like a fool
Well your kisses they burn but your heart stays cool

Romeo and juliet, samson and delilah
Baby you can bet their love they didnt deny
Your words say split but your words they lie
`cause when we kiss, fire





Pruttvin..

Igår så var jag, fia, nermis, maggan och nattis hemma hos nattis och hade det mysigt ända tills fia öppnade sin vinflaska..




Det va helt sjukt va det luktade illa..tänk er ruttna ägg..det luktade så in i bomben..det va inte ens att tänka tanken på att ens provdricka det..

Vi snackade en massa goja hela bunten som alltid..det är så kul när fantasin kommer igång hos alla haha..
Nattis hade ett väldigt intressant spel me som är för endast två spelare o nu förstår jag verkligen varför nar man fick se spelkorten..

                                 

I spelet instruktioner så fanns även hur man skulle undvika skador osv..tyckte det va lite kul =)


Detta var mina damer för kvällen...




Nu ska jag kolla färdigt på filmen som jag har påbörjat o sen det nog dags för sängen..
natti natti...

Tänk vad tiden går fort..

Igår när jag kom hem så var det full rulle i min lilla lägenhet..Hade nämligen lånat ut den till min kära lille (stora) bror så han kunde ha förfest här..Det var inte en kompis han hade här utan 6st så det var trångt i soffan..





Tänk det var inte länge sen dom var små och spelade hockey på (lek) och sprang omkring hela dagarana och brottades med varann..Tiden går så himla fort..
Dom va så himla roliga och en del trodde att dom kunde dansa, men ni skulle sett deras dancemoves asså..Vilken syn haha.. 

090117 - Hur kan snö vara så vackert...

Hur kan snö vara så vackert när det är så kallt?
På vägen hem från bion som jag ska berätta om snart så föll världens vackraste snöflingor ner från den stjärnklara himlen, jag blev så glad av att det var så fint, asså börjar jag komma i 30 årskrisen redan nu? Det är ju fan 8 år för tidigt, (eller mindre än 8 år) eller blir jag helt enkelt glad för ingenting?


Jag var och fikade idag med min kära väninna Lena, sedan gick vi på på ihop, den där vampyrfilmen Twilight eller vad den nu heter, där snackar vi EVIG kärlek...
Jag lovar att om jag hade haft chansen så skulle jag gråta mig igenom hela filmen...så fin, så bra så underbar, perfekt för mig.


Jag måste verkligen börja sluta se sådana kärleksfilmer, jag får sådan hopp om kärleken då som inte går att uppnå...
Såg någon karl som kan spela ett instrument, flyga från träd till träd, bära mig på sin rygg, glittra i solljuset och säga: Du är mitt liv?
Precis, kom inte på en enda faktiskt.


Jag insåg även idag att allt inte kan gå bra för mig samtidigt, hängbuken har börjat synas igen, den eviga kärleken verkar ju bara försvinna, men på det nya jobbet går det bra i alla fall och jag gillar nu blekfisar med mörkt hår och röda läppar.

För att ställa upp för den "eviga kärleken" som jag inbillar mig finns där ute med en person så ska jag fan ställa mig på stan med min gitarr som jag verken har eller kan spela och sjunga för att skrapa ihop pengar till den jävlen så han kan komma hit någongång innan personen försvinner för gott... living the country, and living his dream

Nu ska jag glo tro det eller ej, men på en romantisk komedi weeiii!!!





Mässhelg!

Nu är jag precis hemkommen från ännu ett spinningpass..Tänkte att jag skulle ta tag i alla julsaker och packa ner allt..Det känns som att det är dags nu..Måste ta och köpa nya färg-glada gardiner när lönen kommer sen me..

Jag lovade ju lite bilder sen helgen..Och som alltid så blir ju aldrig bilderna så bra som vill ha dom men roliga miner blir det alltid haha



Jag och Madde



Pelle delvis min andra Chef och Madde



Chefen och Hockey-hunken Magnus på TS



Christer Majbäck, Magnus och Madde



Petra min underbara Chef och Pelle (full som in i)


Det var en väldigt trevlig kväll men det blev allt för mycket sprit och för lite sömn den natten..Känndes tungt att komma hem 04:00 och gå upp 07:45..Men man är ju bara ung en gång lr va säger du Pelleplutt =P

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga mat till mig och Fia till imon..Perfekt att laga mat varannan dag..
Bye Bye äppelpaj

Äntligen nytt till våren....

Idag har vi fått upp lite av vår nyeterna på träningsavdelningen som är mitt område =)
Det blev hur bra som helst..Sara från Röhnisch är så supersöt och duktig, hon har hjälpt mig i massor med väggen idag..




Ihelgen nu så var jag och kollegorna på swesportmässan i sthlm inför den stora inköpsmässan i göteborg sen..Vet ni hur mycket fint det finns egentligen...Det kommer blir svåra inköp till hösten sen..

Vi bode på Scandic på stureplan hur fint som helst..Efter ett varv i baren så blev vi hungriga ooch gick till fridays som har världens godaste hamburgare..Och efter några glas där så gick vi till en Irländsk bar brevid där vi mötte upp min lilla Madde som va söt som alltid..Det bjöds på drinkar hejvilt av herrarna Pelle, Peter och Christer Majbäck..Christer va så himla rolig..

Bilder från helgen får jag lägga upp imon för kameran är urladdad..


Jag har precis kommit hem nu efter ett spinningpass..Jag tycker inte om att träna så sent på kvällarna men alla andra pass va fullbokade idag..Så typiskt..Alla har tydligen lite dåligt samvetet för att dom käkade en extra godisbit haha..

Jaja go'natt med er!

Föresten vet ni vad?

Det finns en hel egen sida med bara MASSA pannkaksrecept. Morotspannkaka, spenat, vegan, pannkaka utan ägg, med alla möjliga mjölsorter och massa mer. Varför skulle jag råka hitta den nu? Jag kom på att jag inte har ägg...

Symaskin

Min symaskin som jag fick i julklapp bara står och dammar. Jag vill såååå gärna sätta igång att sy, har massa ideer. Satt precis och kollade på tyger, mönster och sånt där. Hittade en skitbra sida som inte är så dyr. GAaaah kan jag inte få mina pengar nuuu så jag kan få börja shoppa!!! Jag vill vara kreativ i massor. Sen har jag kollat på massa textilskolor om det skulle gå åt helvete med smyckekarriären. Jag vill så mycket!!!  Dessutom ska jag ut och springa idag, om det inte hunnit bli för mörkt. Jag har faktiskt vart ute och sprungit både lördag och söndag. Och igår klarade jag två varv på den där löpbanan. Ska försöka öka hela tiden. Plus att det är gratisvecka på friskis. Yeay!! Fast just nu är jag bara sugen på pannkakor =)

Skönhet, dagens ilandsproblem...



Spelgel,spegel på väggen där säg mig vad skönhet egentligen är?


Ska man vara smal som en pinne och känna sig inne?


Ska man tro att man är cool bara för att man han köpt en svindyr kjol?


Läppstift, mascara och kajalvi , smink har idag för stora skönhetsideal.


Varför får vi vanliga tjejer skuldkänslor så stora, bara för man är lite sugen och sedan bli kallad hora,


För att man inser att man är fin och ser bra ut som man gör, träna som in i norden så kroppen blir mör.

Killar borde titta vad som finns inuti, se helheten och dess skönhet och resten skita i.



Spegel,spegel på väggen där


Jag vet nog vad skönhet är..





Saknad

Ville bara säga att jag älskar mina vänner så! Det är nog tamejfan den största kärleken i livet tror jag. De finns alltid (nästan ) vid ens sida och kramar och stöttar en. Får en att skratta, gråta, leva. Och jag saknar er så himla mycket, jämt. Särkilt idag, det är inte alls så kul att plugga på annan ort om man är tvungen att flytta från sina nära och kära. Så för att inte hinna sakna så mycket ska jag sy kläder ( då tänker jag på madde ) måla ( då tänker jag på syrran ) laga mat ( då tänker jag på pappa ) träna ( då tänker jag på alex ) Spela gitarr ( då tänker jag på tilda ) osv osv. Så  vad jag än gör så saknar man ju dem hela tiden. Tiden går fort jag vet, och hux flux så står man där och saknar den tiden då man pluggade i hällefors. Men just nu iallafall så vill jag att tiden ska gå fort. Ha en bra dag!

Jag saknar Nermina =(

Den här skrev en av mina allra bästa kompisar Nermina till mig..

05.02.2008

Hej jag heter Alexandra
jag är inte som dom andra.
Mina ögon är stora och blå,
ibland när jag pratar kan ingen förstå.
Stress är ingenting för mig,
jag tar tid på mig när jag gör min grej.
Jag färgar håret varannan vecka,
har inga finnar jag behöver täcka.
Mina bröst ser ut som strutar,
jag gillar inte när killen daskar och sprutar.
Min bästa vän Nermina är ärlig och frank
hon säger ofta att jag har junk in the trunk!

Ja, mitt namn är Alexandra
jag är sannerligen inte som dom andra!

Till MIN Alexandra från N!


Jag blir så glad när jag läser denna fina dikt av Nermina. Hon är verkligen en pärla =)




En presentation om Madeleine, don´t hate me because I am beautiful (inside i alla fall)

Madeleine heter jag och kallas:
den desperata
killgalningen
den bittra mot män
killfixerade... och resten av smeknamnen ska vi inte ta, men det vanligaste smeknamnet är Madde, och av familjen Mallen.

Jag har ett liv i Stockholm efter att ha flyttat ifrån Småland. Gjorde detta för ca 2,5 år sedan då jag flyttade iväg till en ännu mindre by (Båstad) och sedan tog jag mitt pick och pack till Stockholm för att finna lyckan.

En del lycka har jag fan hittat, men den jag sökte mest efter har bara gett mig besvär, så från och med 2009 så ska Madeleine bara tänka på sig själv. Att jag mår bra och inte deppa ihop så fort jag ser en bild på en sotare. (Såg Madiken och ni som har sett avsnittet med Alva och sotaren förstår varför).

Jag tror även på kärleken, även att många av mina vänner inte gör det. Kärleken har gjort mig glad, men även till en bitterkärring. Jag nöjer mig nu inte bara med ytlig kärlek (även om det ser ut så på vissa objekt som jag kallar killar) utan vill uppleva den där kärleken som jag upplevde med min första riktiga kärlek när jag var 17 år. De senaste månaderna har en person faktiskt fått mig att komma ihåg hur det var att vara riktigt kär, jag är inte kär, men jag kommer ihåg precis hur det kändes.

Just nu är jag i ett stadie då jag kommer börja nytt jobb, har massa planer som jag vill göra, har gått ner 3kilo, uppskattar varje dag och är lycklig för den lilla uppmärksamhet som jag får av en man. Killar är inte allt, och det insåg jag på nyårsafton 2008 klockan 20.03 då jag tänkte på en viss karl och var glad fast vi är så långt ifrån och jag vet att vår tid inte är nu och kanske aldrig kommer att bli!

Denna dikt hittade jag igår i min lilla samling av egna dikter, fan jag måste verkligen ha blivit riktigt ledsen av denna man!

why can´t you se me, like you saw me before,
Why can´t you let your heart open the door?

why can´t you just be you your heart is hard like a stone,
if you don´t want me anymore then leave me allone.

all my memories of you are beautiful and fine,
I wish that someday baby,somdeday your will be mine.

Grattis flickor små

Nu behöver ni inte längre stå på tå.
Skratta och le med luggen på sne
Firade lite lätt igår, hoppas ni inget kommer ihåg.
Ett nytt år har börjat, ett nytt liv ska få fart
Så börja nu inte med att vara lat.
Jag vill er bara gratta, ty nu är det inte långt kvar tills ni ser  ut som en kratta.
22 år har redan gått, hoppas ert resterande liv blir flott.


Utkast: Om man ...



Om man ändå kunde baka...

RSS 2.0