Ledig...

Idag har jag varit ledig och bara njutit av det fina vädret och av ledigheten mmmmmmmmmm...
Fast jag var ju faktiskt på jobbet idag kl halv nio i morse ändå för att våran säljare från newline skulle komma och ha cliniq för oss om den nya löpkollektionen..Men det var skönt att komma upp tidigt så man kan njuta av ledigheten än att sova bort den...Träffade mammsen på a6..Har inte träffat varken henne eller pappsen sen dom kom hem från Grand Canaria..Får ta och åka ut till kaxholmen i helgen sen och hälsa på dom...Lillebror är här just nu...Han ska tydligen ut ikväll för dom är lediga imon...Tänk när man orkade gå ut en vardag fast man var tvungen att gå upp tidigt dagen efter...Skulle inte palla det nu...
Nää nu har jag bestämt mig för att plocka ner mina sommarskor nu får det banne mig inte komma snö en gång till..Så som vädret har varit idag så ska det vara varje dag till sommaren kommer =)


Solen är skönt,
solen är toppen,
solen är varm och målar brun hela kroppen..
Solen som gör att det blir morgon var dag,
solen i jönköping är bäst tycker jag ;)


Haha....

                                        


Dröm

Igår natt drömde jag att mitt x hade barn och han kissade raklödder. Vad tänker jag på under dagarna egentligen? Det blir bara konstigare och konstigare...

Skidor

Idag sken solen och det var helt underbart. Vi hade friluftsdag på skolan, hux flux sådär bara fick vi reda på dagen innan. Jag åkte skidor, som man fick låna av skidklubben helt gratis. Så vi tog en runda på 2,5 km. Lagom slut efter det. ( om man är så otränad som jag e )
Men jag vågade åka nerför alla backar utom en. Hatar såna där långdragna, de tar aldrig slut och man får upp sån jäkla fart när man bara åker rakt ner. Och om man åker i spåret som redan finns så kan man inte stanna. Och åker man utanför så är man bambi på hal is.
Men det var iallafall riktigt uppfriskande. Jag åkte med min nya lärare, hon verkar jättebra.
Och nu sitter jag här med blåmärken och ska på volleyboll turnering imorgon. Ska åka klockan fyra inatt så jag borde gå och lägga mig. Men vet inte om jag ska dusha nu innan eller gå upp klockan tre? Och ja de kanske låter konstigt att dusha INNAN man spelar men tänk fall det finns snyggingar där? Jag vill inte gå och se ut som en snigel hela dagen.
Jag tyckte att mamma skulle komma upp så vi kunde åka skidor, då sa hon att " då ska du få se på världens bästa skidåkerska" Hon har inte åkt skidor sen hon var tonåring och DET var ju ett tag sen. Men det är väl som att cykla tänker jag.
Jag kom ju ihåg hur man skulle göra och jag har bara åkt tre gånger.

Nu ska jag hemåt igen, kom egentligen hit bara för att skicka iväg en jobbansökan men den mejladressen var tydligen fejk!!


Klumpig klumpig...

Asså jag har alltid fått höra av pappa att jag är klumpig och aldrig kan passa tider osv..
Denna veckan som har gått så har jag fått det bekräftat på hög nivå..En morron när jag steg upp och skulle dra upp persienerna  så högg snöret tag i min lampa och KRASH där låg den i tusen bitar på golvet...Kul att börja morronen med att städa lixom..
På kvällen när jag kom hem efter träningen så slog jag upp dörren till cykelfrådet rätt på stortån så det gick hål i mina sneakers..Dagen efter så skulle jag slänga mina soppor på väg till jobbet och va hände när jag skull trycke in dm genom hålet?!!! Jo jag skar upp handen på en glasbit från lampan så det droppade typ på varenda trppsteg upp till lägenheten så jag fick stanna och torka upp när jag plåstrat om såret...Och följden blev att jag kom sent till jobbet...
Idag på friskis så gick jag rakt in i ett skåp som stod vid öppet spm någon tjej glömt att stänga så det lär bli en liten bula..

Så jag kan inte annant än att hålla med min kära far som för tillfället befinner sig på gran canaria med morsan...Dom har det bra i solen nu me 35 c'....

Igår var jag, nermis, fia, nattis, minna och lamia hos maggan och kollade på slagerfinalen..Denna gången hade vi ROCK TEAMA...Gud vad kul vi hade det...Man har aldrig tråkigt när man är med dessa fina damer eller som igår ROCKBRUDAR!!!!!!!!

Tack för en lyckad kvällt tjejer =)



090315 - Du är en kvinna man inte vill släppa taget om...

Du är en kvinna man inte vill släppa taget om!
Ja, det fick jag höra igårkväll mitt i allt pimplande och då jag precis har blivit dumpad, förstå vad jag började lipa, det var nog det vackraste någon någonsin har sagt till mig.

För någon dag sedan skrev jag ju om att jag oftast dras till idioter, och nu har jag fått bekräftelse på att jag åter igen har föllt för en. Han ville inget speciellt, fick mig att känna mig speciell som bara såna svin kan göra. Berättade att jag hade vackra ögon, berättade om första dejten, om att första kyssen måste vara speciell jaa, sånt som vi tjejer helt enekelt vill höra.

Och igår så ställde jag frågan som jag gärna vill ha reda på så fort som möjligt innan jag fastnar för någon och fick det svar som jag förväntade mig.

Jag fattar inte, när man för engångskull blir uppraggad av en pudding och sedan träffas IRL då är man plötsligt inte intressant längre, bara ett sexobjekt, såklart så gick jag ju inte den vägen, är en fin flicka nu.
Är det något fel jag gör IRL som jag inte gör när jag pimplar? Vad för signaler sänder jag ut förutom att jag verkar desperat?

Hm, jag får nog ta mig en funderare på det där och inte överanalysera.
Tack Lena för de fina orden.

Hej hopp

Jag har inte kunnat skriva på länge för jag har jobbat med mina arbetsprover. Värsta tiden i mitt liv. Känslorna har verkligen gått upp och ner, ibland kände man att fan vad bra det här är, de kommer gå bra såklart. Och ena stunden var allt PISS. och jag kände mig så värdelös. Jag skulle kunna gjort allt så himla mycket bättre... Varför gjorde jag inte si eller så? Gaah jag blev helt galen helt enkelt. Jag är nog fortfarande inne i den dimman. Jag vet knappt vad jag heter längre, vem är jag? Och tids uppfattning ska vi inte prata om... Och ja nu ska jag ju söka till HDK också. men det ska jag lämna in på söndag. Så kommer det säkert komma försent. Sitter och försöker komma på en plats som inspirerar mig. Och så måste jag välja ett smycke till det också.. som man egentligen skulle göra men eftersom jag inte har tid så får jag ta ett jag redan har och DET är ännu svårare. Jag kommer inte på ett skit. Jag vill bara lägga mig ner och dö, eller möjligtvis supa ner mig. Snart börjar jag gråta också... Nu måste jag sluta skriva innan jag börjar skriva ett självmordsbrev...


Haha nä så illa är det inte. Än

Ska nog gå hem nu, och rensa skallen. och tvätta lite.

Bajs och hej och skit i mig

Lilla farmor...

Idag är jag ledig så jag passade på att åka ut till farmor igår efter jobbet..
Har lite dåligt samvete för att jag har inte varit där på några veckor nu..brukar åka ut dit när jag är ledig för hon är ju som sagt lite ensam =(
Det är så skönt att åka ut till henne för man blir alltid ompysslad fast det egentligen borde vara tvärtom menmen jag handlade åt henne innan jag åkte hem iaf...Vi laga blodpudding idag och åt en semla var och det var så gott..Man får alltid god mat hos farmor...Och nyttig dessutom mmmm mumms..Som tur är så ska jag till friskis om en en stund och bränna bort semlan iaf så jag inte behöver ha dåligt samvete för den mer...Ska eventuellet ut och gå en promenix me nattis sen ikväll me..

 




Visst är hon för söt min lilla farmor =)
Madde påminner lite om farmor på denna bilden faktiskt...Lite kinesögon sådär.haha...

090312 - Madeleine, the HH

Madeleine, the HH, ja det var så jag kallades för många många år sedan, och alla i från Jönköping vet vad detta betyder.
Jag har själv alltid funderat på varför jag dras till denna sortens män?
Är det för att jag vill göra om dom till bättre pojkvänner?
Jag har ett hopp om att alla inte är likadana?
Eller är det för att jag vet inte vad som ska hända, kommer jag bli dumpad eller kommer dom att fastna för mig? (det sista händer ju aldrig, jag har säkert en kropp som dom känner att dom vill ha men inget mer).
Jag kanske vet innerst inne att mitt hjärta kommer att bli krossat igen och gör det medvetet för att få äta den där stora Maraboun och ta det där sköna bubbelbadet som jag bara får göra när en hockeykille ännu en gång har dumpat mig?

Jag kan avslöja för världen att jag igår faktiskt gick på dejt me en sådan man, jag vet inte varför som sagt, kanske för att jag för att jag fick den där uppmärksamheten som en kvinna behöver då och då?
Allting kändes ju bra, myspys och jag hade förhoppningar om att aaa, men han kanske är annorlunda? Såklart så kommer ju alltid sexsnacket in någon gång i samtalet, men det är helt ok, för alla killar vet vi ju att dom någon gång kommer att dra upp det.
Däremot när man inser att bussen hem inte går så ofta och man inte har känt en karls manliga/håriga kropp mot sin kropp på länge och att det kommer att sluta med att man sover över, det är då allting går fel.

Jag tycker att jag har mognat till när det gäller män, jag går helt enkelt inte sängvägen längre *yeahy*

I alla fall på något sätt så känner man ju på sig att jahopp, den här killen var precis som alla andra, vad gör jag här? Men varför kan man inte bara släppa det och gå vidare då? Varför ska jag analysera vad som vad fel? Vad är fel på mig? Sa jag något konstigt? SKulle jag ha rakt hår? Vad det mina kläder? osv...

Sedan kommer de här tankarna, vad tänker han? Killar tänker ju i allmänhet inte lika mycket som vi gör, eller det gör dom kanske men med fel kroppsdel. Han har förmodligen inte äns börjat tänka på hur det var igår, vad som hände, vad som inte hände, hur jag tänker, om vi ska ses igen eller om det bara var en engångsgrej, varför är det så för?

Ja ja, livet går ju faktiskt vidare och det tänker jag låta mitt göra...

Men en fråga bara, när börjar killar tänka efter dejten? Och vad tänker ni? När ska vi tjejer ta steget?

Dagens låt: Dead and gone



Skärping flickor!!

VICKAN och MADDE nu är ni väldigt dåliga på at uppdater bloggen....
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH för er!!!!!

Nattbowling!!!!!!!!!

Vilken kväll vi hade igår..Den var lyckad som in i..
Först Nattbowling och sedan 8glas..

När jag och Fia stod i toakön så kom det en blondin utfarande från den stora toan och knuffade undan mig och gick rätt in i glasrutan bakom mig...Ni skulle sett det var så kul..Var ju bara tvungen att ta en bild på fettfäcken som blev efter hennes näsa och mun...


                                    


Haha vilken blåst brud asså....







Här kommer lite andra bilder efter gårdagens bravader......
























Jag förstår inte.......

Jag är ganska känslig och så när det gäller att titta på film...
Blir ofta att man fäller en tår eller tusen..Min bror var precis här och lånade toan..När han kom in i rummet så satt jag i tv-soffan och lipade och han undrade vad i sjutton det var frågan om..
Jag har tittat på a time to kill ikväll...Den är så himla bra och rörande..Jag förstår inte hur man kan hata en hudfärg så mycket..Hur i f*n kan man gå så långt så man ser världen i svart och vitt..Det är ett mysterium för mig...
ALLA är lika mycket värda. Spelar ingen roll vilken färg, form, gammal, ung, läggning eller hur sjuk eller frisk man är..ALLA ALLA ALLA ALLA är lika mycket värda...
Ingen är perfekt och det finns ingen människa som är normal. Det finns alltid nåt som man tycker mindre om på sig själv..En lite för lång tå till exempel =P


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH jag blir så arg, upprörd och ledsen av att sånt hat finns i våran värld...För guds skull det är bara en färg man har på huden...
Vi som är bleka som snö mesta delen av året vi blir ju som galna när solen kommer fram och vill bli bruna och fina...Men vad är meningen med att få brun färg om man ändå inte tycker om den..hmmmmmm...det kan man ju fundera över..


Nää jag förstår inte att människor kan tycka så illa om varanndra , jaaa till och med hata varanndra pga en färg eller form....







Tur att jag och Nermina inte ser världen i svart och vitt i alla fall för då hade vi inte varit kompisar...HAde aldrig klarat mig utan henne =)





Nu ska jag slänga ner allt på golvet som ligger i min säng så jag okcså kan få plats i den i natt....
Natti natti....





Friskis kväll på Team Sportia!

Jaaa nu är den äntligen över..Har jobbat från 07:00-20:30...Låååååååååååång dag..
Friskiskvällen som alla friskistanter och gubbar sparar pengar till..Snåla är vad dom är..Vi hade hur bra rabatter som helst men ändå försöker dom få mer..Helt otroligt asså..Men men i dessa tider kan man kan ha lite förstående men inte så mycket som vi redan hade sänkt våra produkter plus att dom fick 20% på dom sänkta produkterna..Men nu är den över iaf...
Är helt slut nu så jag måste nog krypa ner i sängen och ladda inför morrondagen..
Natti natti....



Ansökan

Nu har jag precis skrivit min ansöken till konstfack. Överdrev en aniiiiiiiiing. Nä de lät rätt bra faktiskt, så ska man skicka betyg/personbevis och sen en kort förklaring varför man söker. Sen är det bara det jobbiga kvar : arbetsproverna och portfolio. Men men det fixar jag. Sen ska man bara bli en av 6 stycken utav 75 pers, men lugn det fixar jag. Sen ska man bara fixa bostad osv men lugn det fixar jag. Jag lever på hoppet så att säga. Varför skulle jag inte klara mig? Nu läser pappa vad jag skrivit också, hoppas de får godkänt. Hinner inte skriva om, ska posta det snart.


Igår var jag på dopet, jättefint och jag fick hälla upp vattnet. Prästen gav noga instruktioner, och nej jag spillde inte en droppe. Man blir så rörd i kyrkan jämt, jag tror att det beror på psalmerna, det är så vackert tycker jag. Och jag var gudmor åt Linn. Jag ska bli en riktigt liten lek gudmor. Jag är nog redan en lektant tror jag. Igår lekte vi doktor, passade mig väldigt bra eftersom jag kunde ligga på soffan hela tiden. Jag var en dödsjuk patient vid namn agnes som hade viruscancer och brutet knä! Oj vad jag blev omhändertagen.

Nu ska jag snart åka in till stockholm och hälse på en Madde som är bakis. Apbakis tydligen.
Underbart väder, hoppas man kan gå en promenad!

Hej så länge, jag har ett örhänge!!

RSS 2.0