Hmm

syns mitt fina foundation streck i pannan kanske? Haha

Madde och jag


Sofie, jag, lina och madde


Gamla minnen

Ska snart gå och smörja in mig med lite brun utan sol men så fastnade jag framför datorn och kollade lite gamla bilder...
Bland annat gamla nyårskort. Se så man förändras.. Herregud vad länge sen det känns. Är det verkligen vi? Nu kommer nog detta i konstig ordning bara för att jag inte vet hur man gör. Vill egentligen ha alla bilder tillsammans. Alex du får visa mig hur man gör, du verkar ju hajja grejjen! Kom på att jag måste ladda min kamera inför imorgon. Natti natti

Sug på den du


Alex är blond


17 år gamla och hattarna på sne.


Te är gott....

Äntligen hemma efter ett hårt pass aerobics + lite gym..
Man måste ju ligga i nu efter all julmat och den kommande nyårs middan imon mmm mumms...
Men innan man får smälla i sig middan imon så står ett pass ki-jympa på schemat..





Jag var ju uppe på a6 innan vilket jag ångrade när jag klev in på systemet..Folk är ta mig f*n helt otroliga..Dom sparkar på korgen om man råkar ställa ner den en halv sekund på golvet..Och dom river i sliter i flaskor tills dom trillar ner på golvet och går i tusen bitar..Och sedan säger dom inte till personalen vad som ¨råkat¨ hända så det stinker alkohol och blir klibbigt under skorna när man går..Gaaaaaaah ibland vill man bara fårga folk hur många skruvar som har tappat på vägen idag..Men då skulle man väl inte ha några tänder kvar och jag vill helst ha kvar mina häst-tänder ett tag till..
Men till alla folk som jämt knuffas och stressar TA DET LILLA LUGNA!!!!!!!!


        



Nu sitter jag och kolla på film och väntar på att Madde ska komma så jag kan koka te till oss..Te är en väldigt underskattad dryck..Den är bra för både kropp och själ haha..

Hur fan får man bilderna under texten?

Min tekniska ådra verkar ha gett upp. Jag förstår inte....


Låt champagnen flöda


Gott nytt år

Då har man inhandlat det sista inför nyår. Skööööönt! Fick bli en flarra vin, jag vet det är inte bra för mig. Men det passar nästan inte med nåt annat på nyår. Lite bubbel då förstås. Nu är bara frågan vad man ska ha på sig? Kanske en svart coctail klänning eller en kjol som jag sydde igår.. Blev nästan precis så som jag ville ha den. Och klackar såklart. Mycket måsten här på nyår. Nä nu ska jag klippa pappa. Gott nytt år! Fin bild på er föresten systrarna butt =)


Skål!

Ledig =)

Jaha då var man ledig idag..wohow...
Jag trodde inte att vi skulle ha våra lediga dagar nu när det är så många helgdagar..Men tänk så fel jag hade..Så idag ska jag fixa lite inför morrondagen..Jag sov nästan ända till kl 12 idag..så halva dagen har ju redan gått..
Men lite hinner jag nog med innan träningen ikväll i alal fall =)
Stackars Madde var tvungen att åka upp till sthlm en snabbis för att fixa lite grejer som inte kunde vänta..Hon har blivit sjuk me..Så typiskt nu innan nyår..

Nää nu är det bäst jag går och klär på mig så inte hela dagen springer iväg..

Bye bye




Alex och Madde


Nyår

Nyår

Sitter här som en ostbåge och funderar över nyår. Alla förhoppningar man har kring det nya året. Samma visa varje år " ja men nästa år ja då jäklar. Det kommer bli det bästa året" Man funderar över hur nya frisyren kommer se ut, vilken vårjacka man kommer ha, hur brun man kommer bli, hur många byxor man kommer växa ur eller i, hur snygg man kommer vara på gymmet (nyårslöfte) vart man kommer bo, med vem man kommer bo med, vad man ska plugga/jobba, vem man ska dejta, vem men inte ska dejta, hur nyttigt man kommer äta osv. Man ägnar så mycket tid till att tänka på hur bra allt kommer bli att det hunnit bli ett helt nytt år och så börjar det om igen. Om man skulle ta och inte planera så mycket det året som kommer nu. Även fall det vore väldigt nyttigt för mig. Jag hatar att planera, det brukar oftast bara bli en stor besvikelse. Eller så rinner det bara ut i sanden. Hur gick det liksom med mitt körkort, min träning. Ja inte gick det som det skulle iallafall. Så frågan är, ska man ha några nyårslöften i år?

Myspys....

Nu sitter hela trion här i min lilla lägenhet på öster i jönköping..Vi har en liten myskväll ikväll..
Ikväll har vi även förberett lite inför våran nyårsmiddag wohow..

Ni som läser kanske inte riktigt har hängt med på vilka vi i trion är..Då ska jag förklara lite kortfattat för er..

Alex (Alexandra) är jag som skriver nu..Bor i jönköping och jobbar på Team Sportia där jag stormtrivs..

Madde (Madeleine) är min kära tvillingsyster..Jo det är sant fast vi inte är ett dugg lika vi vet..Men så är det..Madde bor uppe i storstaden Stockholm på söder i en kanon fin lägenhet..




Madde till väster och jag (Alex) till höger...


Vickan (Vicktoria) är vårat lilla hjärtegull pluggar förtillfället uppe i Hällefors till smyckedesigner..Hon är utbildad frisör men tröttnade lite på det och ville testa något nytt..




Vickan...


Vi har startat denna blogg för att vi vill =)
Alla befinner sig på tre olika ställen i Sverige och det är ju en stor skillnad på alla städer som vi bor i..
Det kan va lite kul att veta vad som försigår hos oss i våra enormt intressanta småkrypsliv..


Näää nu ska jag krypa ner i soffan med mina änglar som är på besök äver jul och nyår..Shakespeare in love står på filmlistan för ikväll..

Bye bye äppelpaj!!!

Jul, jul strålande jul!!

Julen handla om familjeband och vänner,
 men också om alla andra underbara människor som vi känner.

Granen ska huggas,
i vardagsrummet ska buggas.

Byxor ska spricka,
klockan ska fort till Kalle Anka ticka.

Sedan sitter Tomtens skägg för löst och når nästan ner till magen,
alla över 18 väntar mer med spänning på Juldagen.

Paket ska öppnas och barn ska gråta,
släkten är underbar men inte fasters vårta.

Dansen runt granen blir mindre och mindre för varje år,
gamlingarna äter för mycke så dem istället för dansa runt granen går.


Farbrors röv börjar bli stor och bred,
förbi fönstret Elvis Presley och hans Blue Hawaii red.

Den falska sången runt bordet ska lyfta,
i barnens höjd ser dem istället mosters överdrivna klyfta.

När dagen är slut och alla är glada,
då återvänder Tomten till sin omtalade lada.

Julen är som sagt en tid då vi bryr oss om familjen och alla vänner,
men också alla andra underbara människor vi känner.

Lev väl över jul,
denna tid ska trotts allt vara kul!








Det är aldrig fel att dansa lite innan tomten kommer =)





Alla blev så glada när tomten kom..ho ho ho....


Likheten är slående!


Dagen före självaste Julafton

är nu åter här. Känner lite stress faktiskt. Jag som planerat allt så noga och som sagt att jag har allt klart. Det stämmer ju inte varför sa jag så? Jag har en klapp kvar och MASSA småputs på de andra. Hmm hur ska man hinna? Dessutom vaknade jag rätt sent imorse nu är klockan halv tre snart och jag har bara hunnit bada. Tänkte att det kanske skulle göra mig lite lugn, vattnet skulle ta med stressen ner i avloppet tänkte jag. Men det blev ett stressbad istället säkert på 20  min. Men jag hann iaf använda min nya skrubb som jag fick av Alec igår. Den doftar jordgubb! Får mig att tänkte på daquiris. Mumma. Men iaf när jag var mitt inne i skrubbandet som värst så råkade jag titta ner i armhålan. Jag for genast 1000 säkert miljoner år tillbaka i tiden (vet inte så noga) In i en neandertalares vardag. Vattnet jag badade i var inte längre kranvatten från småland utan ett stort hav säkert ishavet för det var rätt kallt. Skrubben jag använde var inte längre jordgubbsskrubb utan stora saltflingor från havet. Armhålan tillhörde inte längre mig utan en väldigt hårig karakarl med världens musch. Hans namn det var Alf . Jag har aldrig varit med om dess like, vad håller jag på med. Jag måste nog tyvärr förlora vadet.. Tre veckor fick duga! Men jag undrar varför känner man sig så ofräsh med lite ( eller mkt) hår under armarna? Tänk om det var precis tvärtom. ALLA gick runt med hår under armarna, och så kom jag med helt nyrakade armhålor. Fan vad de skulle reta och peka och skratta. Är det bara inbillning att man är ofräsh med hår eller är det verkligen så?

Hugga gran!

Igår var vi ute i skogen och letade efter skogens skatt nämligen GRANEN!!!!!!!





Efter mycket barr i skinkan och skinande sol så satt  Alex runt hörnet och funderade på en sten stol.





Hon tänkte och tänkte men kom som vanligt inte fram till någonting.


Men vårat resultat av vårat skogäventyr blev så här.



Vi fick tydligen me oss ett troll hem också......







Nu ska ska vi byta julklappar hemma hos Alex och dricka glögg..
Ha det gott igelkott!!

RSS 2.0