Slå klackarna i taket



Ja detta var precis vad som dök upp när jag sökte på "hästsko" nu var det ju inte såna här pjucks jag var ute efter. Men jag kan inte sluta skratta, haha vem VEM FAN går runt i såna här??? Jag skulle skratta ner mig om jag såg någon gå med såna. Säkert en människa med riktigt hästgnägg till skratt också.

Idag har jag gjort två dop presenter. Ett "hästsko- halsband" till min lilla princessa och en "hängselklänning" till lilla tjejen, min lilla tjej försten som jag ska vara gudmor till =) Jag sydde en klänning i samma tyg som den jag ska ha på mig. Man måste ju matcha liksom. Blev klar för typ tio minuter sen, efter mycket hårt arbete!!! Känner mig som di leva i huvudet, eller så har han bara trängt in i huvudet på mig eftersom hans ljuva stämma strömmar ut ur högtalaren...


Söta lilla blommma.... låt dig inte trampas..

Mmm nä nu ska jag nog gå hem och käka köttfärsås och äta upp min sista marsglass. Har ätit fem st och  jag köpte dem igår.. Jag börjar bli en frossare. Val(f)ross(are)

Nä tack och hej, kanske vill jag hellre äta pastej!!

Min lediga dag =)

Idag är jag ledig wohow..Har sovit fram till kl halv tolv och har precis ätit en rejäl frukost så jag står mig fram tills träningen sen..
Jaha va ska man göra idag då??!
Det enda jag har planerat är att gå en liten väng på stan och sen träna....Är man ledig så är man =)


Usch har presis betalat alla räkningar nu...Kan ju säga att det är inte mycket kvar av lönen när alla räkningar är betalda...Fy faaaaan asså...Ibland önskar man en rejäl löneförhöjning..Har ju tänkt spara lite till en resa och eventuellt en hund til sommaren men det kan man ju bara glömma känns det som...
Det suger med så räkningar BUUUUUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUU =.(

Det finns ju dom som har det mycket värre en mig så jag ska väl inte klaga egentligen men man känner sig så fattig..


Nää nu ska jag duscha håret och gå in på stan en stund innan träningen..Det känns som om jag hade ett smält smörpaket i håret...haha...


 



Bye bye...

Glitter och Glamour =D

Igår var jag och fia på stan och inhandlade allt inför glitter kvällen...
Vi hade nämligen bjudit hem en massa tjejer till fia på glitter och glamour fest till melodifestivalen..Det var den roligaste kvällen på länge..Sen var ju vickan hemma me så hon var ju givetvis med och partade loss =)
Det var en ny tjej som var välkommen in i partygänget med som heter minna..hur söt och go tjej som helst..Maggan och minna jobbar ihop..




































Nu är lilla vickan hemma i hellefors igen, men hon ville verkligen inte åka upp igen..Hon har kommit fram till att hon saknar jönnet så in i bengen...Igår hade hon sytt en så himla fin klänning..Och nästan hela klänningen för hand dessutom..Hon satt här hemma hos mig i fredags o sydde mer än fyra timmar..Fattar inte att hon orkade..
Saknar min lilla vickan redan =(


Nää nu orkar jag inte skriva mera är trött efter springrundan jag sprang innan idag...Straffade mig själv lite för jag hade tagit fel på tiden när step passet började så jag kom ju när det var slut och jag hade bokat så jag fick en prick..Men hon i receptionen var snäll och tog bort den bara för att jag kommit dit iaf men råkat ta fel på tiden...Jag fattar inte att jag kunnde göra det, jag har ju varit på det passet hur många söndagar som helst...Jaja ingen är perfekt hihi...

Bye Bye!

Textil

Nu har jag suttit och kikat på lite folkhögskolor som verkar intressanta. Jag har kommit på nu under morgonen att jag mycket hellre vill söka nåt textil - aktigt än smycke. Fast jag brukar ju ändra mig ganska fort.. Men iallafall så har jag kollat på värnamo och väddö. Sen tidaholm och mullsjö, men det verkar mest vara tryck där. Och jag vill ju sy. Men ååååh jag vill =) Nu känns arbetsprovsångesten lite längre bort iallafall.

Dålig dag

Idag är jag avundsjuk,  ful, svettluktande och allmänt deppig. Vinterdeprisionen kommer nu? Fast nåt jag ser fram emot är att träffa alec och mysa. Vi ska dricka te och äta kex.

Oh la la

Vad har hänt med våran blogg? I like it... Är det du som fixat alec balec? Idag har jag varit på polisförhör, vilket minne man har. Det gick bättre än väntat, jag var inte ett dugg nervös. Nu ska jag bada lite, sen ska jag med pappi till hans jobb och spana in alla nya grejer de har gjort.

Asics Tri Nosa....

Vad tycks om mina nya fina färg-glada skor??? ;)
En färgklick i vardan lixom...

Det va många kunder som gav mig kommerntarer om mina nya coola skor och jag kan ju inte annat än att hålla med dom =)

Synd att inte den färgstarka färgen fastnar på bild =p








....

Här är bilden från filmen Dirty Dancing som jag ville visa er =)

The coral - Dreaming of you.

Den lyssnade jag på hela dagen igår nästan. Dansade runt och livet kändes rätt bra. Jag blir jätteglad och kroppen kan verkligen inte sitta still när man hör tonerna... Synd att den inte är så lång bara så man måste trycka på on hela tiden. Idag ska jag ; söka sommarjobb, slipa på mitt cv, lämna in min symaskin ( som jag fått damp på) träffa tilda, kolla efter knoppar till alec, äta mat, kolla efter lägenheter åt pappsi och tja det var nog allt. Ja just ja, sen måste jag skissa två timmar med, hur fan tänkte jag när jag planerade det. Usch jag har sån ångest,får ont i halsen så fort jag tänker på alla arbetsprover. Jag vill inte men ändå vill jag. Eller jag vet inte vad jag vill längre... Jag vill ju komma in på konstfack helst, men då måste jag skissa ett djur och det djuret har jag inte hittat än. Nä jag lyssnar lite till på "dreaming of you". Då tänker man på annat! NU ska jag hoppa i badet.

Dirty Dancing....

Oooooooooh va jag älskar den filmen..Man får sånt lyckorus i kroppen..Det är som när man kollar på, the holiday, love acutally, mamma mia o många fler..Man känner sig så himla lycklig.. Jag skulle me vilja kunna dansa så sexigt som baby och johonny..Det hjälper tydligen inte att gå på step up och aerobics..Funderar på om man ska börja rulla på höfterna några minuter varje dag till några goa låtar..Nån gång måste det ju visa resultat hihi =P Det går tyvärr inte lägga upp några bilder för bloggen är knäpp men måste bara visa en så himla sexig bild från dirty dancing sen..... Nu är jag lycklig för tillfället me iaf.. Vickan är hemma i jönnet nu me till söndag.. På lördag ska vi va hemma hos fia och kolla på slager alla tjejer och vi har bestämt oss för glitter tema..Kul va =) Ska fundera på vad jag ska ha på mig..Jag har ju inget som är glittrigt men nåt ska jag nog lyckas trolla fram =) Nää nu ska jag bara slappa ikväll för imon efter jobbet blir det träning... Puss och hej leverpastej!!!!!!!

Planeternas vidunderliga värld..

Idag var vi på en "utställning" i teaterhallen här på skolan. Det var allmän linje som hade jobbat med temat "människan och universum". Så överallt hängde massa planeter i taket i rätt storlek och med rätt avstånd. Vet ni att pluto inte är någon planet längre... varför komma på det nu liksom? Eller tja för 3 år sedan men ändå. När vi satt o fikade under jupiter så började fantasin flöda.. Vad coolt om det faktiskt finns liv på någon annan planet, att de har det precis som vi eller helt annorlunda. Hur har dem det? Vart finns dem? Finns dem? Jag menar det kan bara inte finnas nåt oändligt.. saker måste ha ett slut! Jag kan inte tänka mig nåt annat, de finns ju massa galaxer inte bara våran, där kanske finns liv? Vart hamnar man om man råkar dyka ner i svarta hålet? är det bara slut där... eller? NÄÄ de tror inte jag. Måste forska lite om det här känner jag. Det är ju mer intressant än himmelriket/helvetet. Tänk om man hamnar i rymden när man dör? I svarta hålet kanske. När vi satt där och fikade kom vi in på ämnet kroki. Så pratade vi lite om kvinnliga modeller och Ella berättade om nån som hade "fläkt" ut hela innehållet. Osv då sa jag lite poetiskt : "Ja men kvinnors könsorgan har ju fler hemligheter, massa gångar och sånt". Så frågade karin om jag gått i alla gångar men nä alla turer hade jag inte vart på. Då tyckte mikaela att de lät som att jag pratade om en brevbärare! Med alla dessa turer o bla bla. Så helt plötsligt hade det kvinnliga könsorganet förvandlats från en hemlighet till en brevbärares vardag. " Passar detta paket i brevinkastet" "får det inte plats kan du skicka en avi". Ja det var en helt vanlig torsdag det. Nu ska jag hem och packa, för imorgon då har jag lov!!! Ska bli skönt att komma hem!

Kom på en sak

Att idag så var jag ju på en teater som hette "snöängel" rätt passade med tanke på igår. Ah de bara slog mig, hihi. Nu ska jag städa städa städa. Vi har nog inte städat sen innan jul och då var de ett par månader innan jul dessutom. Hej o hå

En till bild

Här är trion, fast karin är inte så bra på att fota så bara min jacka kom med. Fast det kanske var lika bra. Stirra in i min näsborre kanske inte är det roligaste man kan göra.

Pulkadags.

Igår tog vi mod till oss och gav oss ut i stora stygga pulkabacken. Stygg av den anledningen att de inte gick så fort som vi ville.. Vi åkte sopsäck, pulka, stjärtlapp ( tänkte skriva tvestjärt först ) och sen åkte vi även tåg. Det gick sådär.. Karin suger på att styra och jag med och ella med. Så jag ville hellre göra snöängel. Se så graciös man kan se ut, fel håll dessutom. Ibland är det skönt att leka liten.

Robert Pattinson...Sån bejb..

Jag har precis tittat på filmen Twilight..Lite sent kanske,, men bättre sent än aldrig..
Madde har redan skrivit ett inlägg om denna underbara film men jag är bara tvungen att säga VILKEN BEJB Robert Pattinson är!!!
Rober Pattinson har världens charmigaste ansikte och världens underbaraste kropp..Han är mitt nya mansideal..
Jag tänker på honom hela tiden..Han vill jag ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Jag ryser bara jag ser honom...Jag känner mig lite kär faktiskt...Den personlighet han har i sin roll i Twilight har en sån dragningskraft så det är egentligen Edward Cullen jag är kär i...hmmmmmmmmmm...

Jag har många mansideal..Det bästa vore ju om man kunde mixa ihop allihop till en enda dröm-man..Hur bra vore inte det =D

Nää nu får jag sluta drömma och göra mig redo för ett step pass..
Bye Bye!

Nermis lilla gumman =)

Nermina skrev en fin anteckning på facebook för några dagar sedan..
Det var så himla fint så jag vill dela med mig av hennes ord  =) 


"Ja, vad heter det. Fia har en jättefin flaska från Casall, som hon har köpt på... ett konkurrerande bolag. Det fanns inga kvar när jag tittade men innan fick jag ett sms från Fia. Hon hade sprungit på en på a6 och köpt den till mig. Jag vill bara nypa henne i kinderna när hon är så omtänksam och söt. 
Jag har haft många arbetskamrater under dessa (nästan) sju år och alltid kommit bra överens med alla. Med det är nåt speciellt med det nuvarande gänget - Alex, min (bokstavligt talat :P) stora kärlek. Fia, som slängde sin lunch och körde mig till Råslätt när jag var panikslagen och ledsen, trots att vi knappt kände varandra då. Magda, måste upplevas. Inte för att hon inte går att beskriva med ord, men för att man går miste om nåt enastående annars! Och Petra Pirat är festlig och glad, trots att hon alltid bär svart. Hockeyhunken bör inte glömmas han heller, då han går omkring och luktar gott och är snygg. Och resten är också bra. "





Visst var det hur fint som helst...



Jag skulle nog aldrig klara mig utan mina fina vänner..Dom finns alltid när man behöver nån som tycker om en för den man är =D
TACK TILL ALLA MIN ÄNGLAR!!
LOVE TILL ER....

ONT I MAGEN!!

Jag har så jädra ont i magen..Denna veckan har jag antingen varit dödstrött på dagarna eller haft ont i huvet..Så nu är det väl tydligen magens tur att få ont..
Så fort jag rör på mig så värker det..Jag kunde inte ens träna och då är det illa asså..
Är bjuden bort till fia ikväll för att äta gott, dricka gott och kolla på melodifestivalen men jag kan nog inte gå dit bort...
SÅ HIMLA IRRITERANDE...varför, varför, varför just idag....gaaaaaaaaaaaaaah...



Vickan dååååå....

Vickan lilla gumman hur skriver du egentligen...
Det är ju meningen att folk ska både kunna läsa och förstå det vi skriver i bloggen =P


I alla fall så saknar jag mina små änglar...Ska bli kul när ni kommer hem till jönnet över några dagar sen....


Visst var vi fina på våran bal år 06 =D

Kroki

Jag var faktiskt lite nervös måste jag säga. Rädd att jag skulle stirra för mycket på en viss del.. Det var ju trots allt ett tag sen =P Men nä faktiskt så kändes det helt normalt, inget pinsamt, inte äckligt det kändes faktiskt knappt naket. Fast en gång var det rätt pinsamt, när han böjde sig ner i nån konstig ställning och höll händerna i nån vikt ner på golvet ja _ då fick man hälsa på hans brunöga!!

Fast så vidare bra gick det inte, kändes som jag fick kritik hela tiden.. Jag ritade han för tjock, för aplik, för konstiga propotioner, för sne så det såg ut som han hängde och dinglade. Men vi har några gånger till så man får hoppas på förbättring. Jag måste ju bara bli grym på skissning, annars kommer jag inte komma långt...

Tänkte att jag snart ska upp till lägenheten och dricka te. Min hals mår fortfarande bajs... Inatt vaknade jag helt dyblöt. Jag kände mig som en bassäng. Så jag slet av mig alla kläder och fick tspringa upp och hämta en handuk för att torka mig med. Helt jättekonstigt. Och då hade jag ändå bara ett tunt täcke.. Måste vara att jag är lite sjuk. Var så länge sen jag var sjuk att jag knappt kommer ihåg hur det känns. Fick dock ett tips att ananasjuice är bra för halsen, så jag tryckte i mig massa ananasringar igår. Hjälpte nog lite iallafall. Gott var det iallafall.

Igår när jag skulle laga mat så var jag verkligen iq badboll. Jag skulle steka lite morötter i ugnen och så dagen innan hade jag bakat en grej på en plåt så det var litte rester kvar men jag tänkte : äh vafan, orka diska. Jag lägger morötterna lite vid sidan bara.. Mmm just de, skjuts in i ugnen! Efter ett tag kom jag på att jag glömt ta olja på morötterna, så jag for upp ur soffan och skulle just öppna luckan när det började pysa ut massa rök från ugnen... Då hade ju såklart den lilla "degresten" som var kvar på plåten blivit helt kolsvart. Det luktade bränt som sjutton o vi stod och viftade för att brandvarnan inte skulle gå på. Öppnade alla fönster och slängde ut plåten på balkongen. " Mina stackars morötter" tänkte jag. Men dem gick att äta efter jag hade kokat dem. Ibland är

Mässa....Stansa, stansa, stansa.....

Nu sitter jag och Petra på hotellrummet och kollar lite på Tv innan vi ska sova och ladda om batterierna på nytt inför imon..
Det tar på krafterna att sitta och titta på kläder så många timmar i sträck och sedan ska det läggas in i systemet det man vill ha...
Det är så mycket snyggt som kommer till hösten..Det är inte lätt att reda ut allt men jag och Petra ska nog få till det ska ni se..Jag har redan flera favortier bland jackorna så det kan va så att det kommer tillökning till min jacksamling till hösten..Får la ta och sälja nån som jag kanppt använt detta året så jag får plats med alla i min lilla hall =)


Jag vill bara säga TACK till en person..Du vet vem du är och vad det gäller =D
Det var väldigt gulligt det du gjorde..Det finns inget hat till dig ska du veta...


Nä nu är det dags för länge sen att gå och lägga sig i dessa härligt gosiga, fylliga sängar..
Natti natti....



VI VET VAD SOM KRÄVS!!!!

Lilla farmor!

Denna helgen har jag hunnit med rätt mycket faktistk..
Igår jobbade jag till fyra sen åkte jag ut till kaxholmen för att umgås med farmor, mamma och pappa..Det är så skönt att åka ut till "landet" ibland när man bor mitt inne i stan..
Jag försöker åka ut till farmor så mycket jag bara hinner..Hon är ju så ensam sen farfar gick bort =(
Saknar honom...





Sen idag var jag på step igen och det är ju helt otroligt vad folk har för gaser i sina kistor asså..Det var värre idag än vad det var sist..Denna dam måste käkat en massa lök eller nåt för guuuuud vad hennes prutt höll i länge..Jag tappade takten så lost blev jag av stanken..Jaja..

På kvällen nu har jag varit och fikat me min kära lilla van Nermina..Hon är så fin..Kärlek till henne =)





Imorron så åker jag till GBG med 2 av mina chefer..Vi ska på inköpsmässan för hösten 09  wohow =)
Vi blir borta måndag-onsdag....


För några inlägg sedan så skrev ju jag att jag vill så gärna ha en hund och nu vill jag ingen hellre än att skaffa en liten byracka..
Fias pappa Ove var inne på jobbet häromdan med deras nya lilla hund Loui..Jag blev helt tårögd i ögonen av glädje av den här lilla sötingen...





Visst är han helt ur söt =D


Nää nu är det dags för sängen..Chefen kommer och hämtar mig vid sju imon vilket innebäsr att jag måste gå upp vi sex..buuuuuh.....

Natti natti.....

Jag har ont i halsen...

Det är synd om mig.... Kan jag inte få lite av den där medicinen som karlsson på taket brukar ordna. Den vill jag ha =)

RSS 2.0