Whata Weekend!

Vilken helg detta ha varit asså, full av blåmärken på diverse ställen, alkohol i mängder och massa skratt och läten haha..Midsommar tillbringade jag och Madde hemma hos Päronen för att sedan åka ut till Linus och Fia i Ryd..Där så körde vi 5kamp, spelade det roligaste spelet ever och drack ikapp..
5kampen slutade med att alla hade stora blåmärken mellan benen efter denna gren..Springa med en
kubbspelare mellan benen haha..Alla såg så roliga ut..
http://fiathornberg.blogg.se/images/2011/dsc_0369_154421087.jpg

Här är ett litet bildregn:

http://fiathornberg.blogg.se/images/2011/dsc_0320_154420077.jpg

http://fiathornberg.blogg.se/images/2011/dsc_0321_154420337.jpg

http://fiathornberg.blogg.se/images/2011/dsc_0354_154420712.jpg

Efter 5kampen så gick vi in och spelade ett av världens roligaste spel MED ANDRA ORD..Om du inte har testat det så måste du göra det..
http://annamyren.blogg.se/images/2009/med-andra-ord_32461748.jpg
Tack Fia Och Linus för en underbart Rolig Midsommarafton <3


Nu vidare till den händelserika gårdagskvällen hemma hos Tobbe-Långben..Herregud vad vi drack..Det märks ju att vi börjar bli gamla haha..
Hurtiga som jag och Fia är så bestämde vi oss för att gå bort till Tobbe för att få röra lite på dököttet..Det blev en rolig promenad på 30 min med var sin cider i handen och en påse med resten på Fias rygg =)
Väl framme så drogs det igång så det stod härliga till..Tobbes grannar måste trott att han hade hyrt hem ett Zoo..Vi körde ett drickaspel med djurläten..Det började med galopperande hästar, dom andra djuren var apor, åsnor och sälar..Jag kan bara tänka mig hur roligt det måste ha sett ut med en massa som sitter och låter som en säl och klappar ihop händerna haha..Men roligt som in i var det..
Vissa av dessa yngre pojkar fick lite väl mycket att dricka så alla följde inte med ut..Jag och Fia vandrade ner till stan medans resten tog bussen..Jobbar man på TS så gör man ;)
På  Olearys så var det smockat med folk men det gjorde ingenting alls bara jag fick plats på dansgolvet haha..Jag hade så roligt igår och jag måsr verkligen sämre än vad jag förtjänar för det hände en del olyckor med mig igår..


*Brännde 3 av mina fingrar under en popcorn kastrull.
*Landade på svanskotan och slog i mina armbågar och huvud när Tobbe fick för sig att brösta mig..Jag flög som en vante rakt ner i golvet. AAAAAAJ!



*Fick rivmärken av någons naglar på hela handen.
*Tappade mina fina öronhängen efter alla händelser.
*Jag föll ytterligare rakt ner i golvet när någon fick för sig att han skulle lyfta mig och jag slog i svanken igen..Så idag har jag lite svårt att sitta haha..
Jag känner mig verkligen som 18 igen..Härliga känsla..NOT!


Underbara Fia <3



Nää nu har jag skrivkramp..Jag sförsöka gå en PW idag iallafall även att det gör jädrit ont..

Peace Out!

<3






Bergans....

Love this songs =)




Dessa 2 godingar dunkade ut ur mina öronlurar ett antal 1000 gånger under våra låååååååååånga bilfärder vi har gjort denna veckan...
I Tisdags så tutade jag, Fia och Åsa från Team Sportia först till Göteborg för att sedan ta oss till Norge för Bergans utbildning....Det har varit så himla kul och vi har lärt oss en massa nytt om allt som Bergans tillverkar och hur det tillverkas....
Om jag skulle skriva allt som vi har gjort så skulle det ta en hel dag så jag skriver bara litegrann....

När vi hade kört från kl 07:30 till kl 14:30 så kom vi äntligen fram till Bergans lager för att utforska allt spännande som sker där inne, så hade vi redan hunnit med att köra bil på en cykelbana och glömt betalkort på en mack....Efter rundvandringen så tutade vi vidare på gården som vi bodde på i en natt som heter Ringnes Gård och ligger 2 timmar bort från Bergans lager i ingenmansland typ....

http://ringnesgard.no/


http://v8.lscache8.c.bigcache.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/42883660.jpg

Det var verkligen hur fint som helst här, bergstoppar överallt och en massa fjordar som man kunde höra....



Det STORA extra med Ringnes Gård var deras goda mat och att på morronen så fick vi sitta i ett av det finaste kök jag har sett....Glömde tyvärr att ta kort på detta fantastiska kök, men Fia har lagt ut lite bilder på sin blogg:



http://fiathornberg.blogg.se/2011/june/precis-atit-en-underbar-frukost.html



Efter att vi hade käkat så var det sängdags för att vi skulle upp tidigt dagen därpå....
Andra dagen så hade vi utbildning på: tält, kläder, ryggsäckar och kanoter....Helt sjukt att vi satte ihop en kanot själva, tänk er att dessa delar blev en kanot och höll perfekt att paddla med....








Utbildning på vandringsryggsäckar....


Utbildning på kläder....


Utbildning på tält....


Efter utbildningarna så packade vi ihop våra vandringsryggsäckar för att färdas med bil i 2 timmar mellan en massa bergstoppar....Så vi åkte ännu längre ut i ingenmansland för att slå läger med våra tält ;p



Nää jag får fortsätta med att skriva om mitt äventyr imon för nu viker sig ögonlocken nedåt....

Pease Out!

<3



Heeeeeejhooooo!

Hejhejhej!

Jag har fullt upp med en massa grejer just nu så jag har inte hunnit blogga nånting på länge, men tänkte jag kunde säga hej så ni får ett livstecken i alla fall ;)

Denna helgen så har jag varit uppe hos min andra hälft och firat våran kusin vitamin på hans student....Jag är helt slut efter våran hel mysiga helg....Detta behövde verkligen jag....Ni får ett bildregn här istället så får jag blogga mer om våra bravader nästa helg för jag åker till Norge med jobbet nu hela veckan för utbildning....













Klockan är 04:00 på morronen utanför Berns....Lite halv pigga sådär ;)










Peace Out!

<3






RSS 2.0