Börja om från början, börja om på nytt....

Hejhej!

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag igen..Jag har inte mått bra eller jag mår fortfarande inte bra men jag kämpar på..
Det har varit en väldigt tuff period nu för mig..Det har varit mycket jobb, väldigt tidiga morgnar och ingen sömn på nätter pga alla hjärtklappningar, förkyldning, virus som aldrig vill ge sig..
Jag är så trött på att jag aldrig får sova ordentligt utan att vakna upp med ett rusande hjärta som slår i 190..
Jag står ju på kölistan om att få komma till Linköping men det tar sån tid jämt innan man får hjälp för att man är ung..
För att hålla humöret uppe och orka jobba framför allt så intalar jag mig hela tiden att
DET FINNS DOM SOM HAR DET VÄRRE!


Men hur kul tror ni att det är att jämt tänka så?!

Nää jag skulle vilja att allt blir som vanligt igen så jag kan träna, umgås med kompisar utan att tänka på om jag har tagit medicinen idag, åka upp till Madde..Helt enkelt njuta av livet..Jag vet att det kommer att ta lång tid som tusan innan jag får det så igen..Efter att jag har gjort hjärtingreppet så måste man ta det lugnt ett tag efter och inte överanstränga sig i onödan..Det får bli pensionärs-promenixer i lugnt tempo..

Men det som jag vet och MÅSTE är att JAG KOMMER ATT MÅ BRA IGEN!

Jag har så många som stöttar mig hela tiden..Det känns så skönt att alla på jobbet är så förstående om jag behöver gå undan en stund och få luft om jag mår dåligt eller så..Jag kan inte ha bättre arbetskamrater, vänner och familj..






Peace Out!
<3



Hipp Hipp Hurra =)

På min födelsedag!






Jaaa nu är man då 24 år ett steg närmre vuxenvärlden....Det känns faktiskt likadant som det gjorde igår vid den här tiden om jag ska vara ärlig ;p
När jag var liten så satt jag jämt med mina tjejkompisar och pratade om att vi längtade tills vi blev vuxna och 25 år....Då skulle vi vara gifta och ha barn allihopa....Nu är det ju så att det inte riktigt går enligt dom planerna vi hade haha....Barn känns ju väldigt långt borta och giftemål ännu längre bort....Fast man vet ju aldrig jag har ju ett helt år på mig....Sedan fanns det ju inte ens på kartan över mina planer att jag skulle gå och få problem med både det ena och det andra....Herregud vad det kan gå fel ibland....

Tack alla mina finaste vänner för alla gratulationer och alla underbara blommor jag har fått idag <3

Peace Out!



RSS 2.0