Underbara väder

Nu ska jag snart ut i solen och bättra på min bränna. En bränna jag inte riktigt fått ännu, fast lite vid halsen. Och lite är ju bättre än inget alls.


Sååå underbart skönt att vara ledig lite från skolan. Jag behöver verkligen detta känner jag.
Jag är helt avkopplad i skallen nu. Det är bara potatismos där inne.


Ska ta min filt, en tidning eller hm katalog och lägga mig i gräset neraför pappas hus.

Sen ikväll, ska jag och jessica sjunga singstar på torpa. Den som förlorar får shotta, kommer antagligen bli rätt full ikväll då...
Jag tänkte att de vore bra om pappi kunde fixa min cykeln också så jag kan cykla in till stan. Måste verkligen hålla i mina pengar nu.. surt

Nä nu kallar solen på mig, Hej så länge


V

Glad igen =)

Nu är jag glad igen hihi =D
Jag tror nog inte att man kan ha en bättre chef än vad jag har..Eller jag har ju i och för sig tre st men jag har min favorit..
Det går att prata om allt med denne chef även att jag är lite lipig ibland...Men man är ju inte mer än männskilg eller hur hörrni =P

Efter jobbet idag så gick vi brudar på TS ner till piren och tog oss en glass mmmm mumms...

Brudarna på jobbet äger plus lilla nattis me då =D
 
Egentligen så tänkte ju jag att jag skulle ut o springa efter jobbet men det hinner jag ju inte nu för vi ska va hos Nermis nu vid sju...Så typiskt...Men jag får göra så att jag går på mitt step pass som vanligt imon och så tar jag en lång promenad antingen på kvällen eller på morronen imon...Så får det bli..Gud så bra nu kan jag gå ut med gott samvete wohow..Man måste ju tänka lite nu innnan vi åker till Cypern..


Nää nu får jag la ta och simma i duschen så jag inte blir allt för sen...

Ha en bra kväll hörrni ;)

Hemma igen!!!

Idag klämde min syster några pormaskar som jag hade på (!!!) öronen. Och dem blev jätte tjocka och svullna. Har jag aldrig varit med om innan. Konstigt.

Iallafall nu är jag tillbaka i stan och sitter och förbereder för en intervju på textilakademin imorgon... Undra hur man skall lägga upp det.
Känns som jag inte tar det på allvar liksom, jag har ju ändå varit på den farligaste intervjun någonsin. KONSTFACK!!!!


Besviken och ledsen men är lite glad ändå...

Idag när jag kom hem från jobbet så kändes ¨DET¨ bara så orättvist..
Jag har varit så glad hela dagen idag för vi har äntligen bokat resa till Cypern..Det blir jag, fia och nattis som åker 2 veckor  =)
Det ska bli så himla skönt, jag vill bara bort från allt ett tag just nu...
Min första tanke var när jag fick reda på ¨DET¨ var att: vad har jag gjort för fel?? Har jag inte utvecklats det sista året?? Har jag inte skött mig?? Eller är jag bara helt jävla värdelös på jobbet...
Jag blev så besviken att det bara sprutade ut tårar när jag kom innanför dörren efter jobbet idag...
Tappade lixom gnistan helt efter allt slit och tid man lägger ner eller tydligen så  gör jag väl inte det engligt vissa...
Usch det känns jobbigt det här...Jag trivs så bra och tycker om alla men ibland är det bara så orättvist...Jag får ont i magen....Jag känner mig så värdelös just nu..Vill bara gömma mig under täcket tills vi ska åka iväg...
 





Jag vill ha en hund =(

Jag vill, jag vill, jag vill ha en hund.....JAG VILL!!!!!!!!!!!
Jag kom precis hem från bion nu..Fia, Nermis, Nattis och jag var och såg Marley And Me...Den var så bra..Filmen får mig inte direkt på andra tankar när det gäller att skaffa hund...Man känner verkligen en STOR längtan efter en hund..






Någon gång i framtiden så ska jag skaffa en liten byracka det är ett mål jag har...Då det så!!!




Idag har jag varit ledig så jag passade på att gå på a6 me päronen och det slutade med att jag kom hem med möbler till min ballkong så man kan sitta ute och njuta av vädret mmmmmm...Sen blev jag 2 klänningar rikare om jag nu behåller dom båda...Jag är lite klyven men jag har ångerrätt i några dagar så får fundera över det lite =P

Jag älskar verkligen mina föräldrar så mycket så det gör ont ibland och hela min familj för den delen med..Jag skulle inte klara mig utan dom..Dom finns alltid där för mig vad som än händer eller vad jag gör...Vad jag älskar er familjen =)


Mina vänner är helt otroliga också dom får man ine glömma..Det är dom som får mig att skratta och känna mig levande...

Kärlek till er vännerna =)


Nu är det läggdags Bye bye ;)


Remember The Titans

Remember The Titans är en av favoriterna på min låååånga filmlista =)
Denna film är så stark..I ena sekunden gråter man så tårarna bara sprutar ut och i andra sekunden så skrattar man så man viker sig dubbelt..Filmen speglar hur grym och orättvis verkligheten kan vara..Det krävs mycket för att klara av den..



Jag säger då det: BLACK AND WHITE ARE STRONGER TOGETHER =)




Mina verk





Nu har jag fotat av två klänningar jag har gjort, sen dog kameran. Ska nämligen skicka in lite arbetsprover imorgon till en textilskola. Ska bli skönt att få de iväg skickat. Sen skall jag skriva personligt brev också.. Jag hatar sånt! Hur väl känner man sig själv egentligen, man vet ju hur man vill bli uppfattad, men uppfattas man verkligen så? Det tror inte jag.

Min mamma sa att jag var mjuk, min syster att jag " ser ljuset i tunneln". Jag vill ju bara skriva cool. Men det går ju inte, jag kan ju inte ljuga. =)

Nu har mamma och emma lagt sig för att nana, och jag sitter och väntar på bättre tider.
Ska nog kolla klart på von veetern eller vad den heter. Imorgon ska jag åka till sanda och skriva ut lite bilder och sen ska jag åka tillbaka till Hällefors. Ska bli både bli skönt och trist. Skönt för att jag vet att det bara är lite mer än en månad kvar och jag har fullbokat hela maj typ. Trist för att jag kommer sakna alla här hemma. Men vi ses snart igen!!


Tack för i helgen, både fredags och lördags, jag hade det toppen =))

Och, ps de som inte trodde de så grävde jag land igår, OCH planterade. När vi började gräva såg de ut som en enda stor hö hög, helt vildvuxet. Tog några timmar men sen  var det klart. Och fan vad jag och emma har ont i rygga idag. Men vi planterade iallafall spenat, lök, rädisa, morötter ( i olika färger) dill, persilja och broccoli. Hoppas på att det växer upp nåt.


Godnatt



Här är en bild på min ena klänning. ( vet inte hur man lägger in fler bilder)


Konstig dröm


Inatt drömde jag att jag var ute och dansade med mina vänner.
Antingen var jag jättepackad eller jätte trött för jag stod uppe på ett podium av ngt slag och
halvsov med uppsträckta armar mot en vägg. Några killar kom och började dansa med mig
särkilt en av dem. ( jag tror att jag sett killen i verkligheten )
Jag tuggade på ett sånt där megatummgummi, ni vet sånt som aldrig tar slut. Vi började hångla
men han hånglade mest med mitt tuggummi. Det gick alltså inte så bra för oss så jag skulle
ta ut det, men det tog aldrig slut. Gummit fyllde hela käften och jag kunde knappt andas ( allra minst hångla)
Men tillslut fick jag ut de mesta av det och gav till camilla som rullade ihop det till en boll
och slängde iväg. Sen hamnade jag & killen i ett rum med säng osv. Vi skulle ha sex, och vilket sex sen haha.
Killen lägger sig på mage så att snutten kommer upp mellan hans skinkor och jag skulle då
rida. Men det gick inte heller så bra, hade aldrig provat den ställningen.
Tydligen gjorde jag bara fel för vi började göra nåt annat. Men det äckliga var att det
var slajm klumpar i hela sängen och på golvet. Rediga klumpar, och en del var gula som snor.
Annars var ju sexet bra vad jag minns..



Sen vaknade jag. Jag undrar vad denna drömmen betyder?

Det där kletet kanske var tuggummi föresten?



Back in town

Long time no see, men nu äntligen är jag tillbaka. Var hemma senast i februari. Och det känns såååå skönt. Var med mamma på¨kemisk peeling idag, sen gick vi en sväng på stan. Jag blev så lycklig, solen sken, de luktade grill, det är glada miner och mindre kläder. Jag älskar myllret av folk. Kanske blir första glassen på piren imorgon om jag har tur.

Nu ska jag ta vara på tiden hemma och dricka öl med pappsen. Skål!!

Kära Söndagar

Söndagar är underbara tycker jag. Jag har nästan aldrig måndags ångest längre. Söndagar kan man sitta och le åt allt roligt & mysigt som hänt i helgen. Det är skönt att bara strosa runt i sin lilla lägenhet och få saker gjorda. Alla söndagar känns jätte långa och man får hur mycket som helst gjort. Idag har jag tvättat, städat toan och mitt rum, packat ner jackor, handukar och små ting som jag ska ha med mig hem i veckan. Tänkte att det är lika bra att börja lasta hem skiten nu för det är bara drygt två månader kvar här uppe...


I fredags så var iallafall första "officiella" vårdagen enligt mig, för då grillade vi för första gången i år. Solen stekte och det var helt underbart väder, dock fortfarande snö kvar. Men iallafall vi lastade vårat pick och pack i en gammal kundvagn som står i trapphuset, vi tog med grillen och vårat glada humör. Emma var grillmastern från norrbotten, som hämtad ur en norrlands guld reklam. Vi andra kolbitar satt på en filt och mös. Åh vad jag trivdes då =) Såna ögonblick vill man minnas för alltid. Det som var bra med snön var att vi kunde kyla ölen. Kvällen slutade som vanligt på fidu, det var inte lika roligt som andra gånger men jag kommer ihåg att vi hade rätt roligt med en viss tejp och biljardkulor.

 Igår var ännu varmare än i fredags så vi ville grilla igen. Det är nog våran nya hobby. Jag stekte mina hamburgare som blev mindre än biffar, som jag fick äta i mina monster stora hamburgerbröd. Men det var gott. Jag somnade i solen också, det var underbart! Solen stekte som grillen, jocke hade tillomed bränt sig. Lite avundsjuk blev man. Men vitt är ju också en färg?



Nä nu ska jag sticka till affären och köpa glass med krossad choklad och sen glo på gossip girl.


Snart kommer jag hem.

Ps. Nästa gång jag grillar vill jag har denna fina rosa.


 

Båda måste komma in...

igår på dan så var jag me sara på hennes gym ute i tenhult..det var det mysigaste gym jag varit på..man kännde sig som hemma direkt..alla instruktörer som höll i gårdagenspass var så otroligt duktiga och glada..friskis ligger så sjukt mycket efter på den fronten..så man har inte riktigt lust att gå o träna på friskis längre..det finns en del instruktörer som är så dåliga när det gäller svårighetsgraden på passen och musiken att det är pinsamt..inga namn eller pass nämnda  vilka det gäller..


På kvällen igår så träffades jag, fia, nattis och sara för att ta en sväng till sliver och när vi stod i kön in så var det en kille som sa att båda måste komma in och vår tanke var ju inte på kön iaf så jag började as garva..fia spedde på med den här killen och det lät så roligt när han sa att båda måste komma in och om det inte går för båda då är det ingen idé att nån kommer in =P
sen höll det på så ett tag innan vi kom in på sliver och inget annat...haha...

dom är så underbara mina flickor =)


nästa helg så kommer både madde ov vickan hem...längtar så efter dom..sen så åker jag upp till madde över första maj och givetvis tar jag med mig mina flickor så det blir en riktigt hejdundrande helg =)



       


090404 - The life most go on...

The life most go on, ÄNTLIGEN, äntligen äntligen, nu slipper jag gå runt och fundera mera...

Jag har inte dejtat personen, jag har aldrig haft något på gång eller äns legat med honom, men ändå är han den kille jag har tänkt på då man upplever romantiska stunder, hör en bra låt, eller fantiserar om framtiden...

Nu är dock det över då han från och med nu är förbjudet område. Hela vintern har jag gått på rosa moln och varit i min egna lilla "romantiska-komedi-värld" men nu äntligen har jag fått gå tillbaka till verkligheten. (Tur att det är vackert, sol och värme, om det hade varit oktober nu hade jag verkligen grävt ner mig).

Det jobbigaste blir nog att radera de där söta smsen, mailen och minnena, det är ändå dom som man har lutat sig tillbaka till då man känt sig ful eller haft en "bad hairday". Fick en bild engång på ett gamalt tomtenisse par där det stod: Detta är vi om 93år, klart kvinnan får förhoppningar då =p

Jag förstår bara inte varför killen inte kunde berättat detta när han viste om att hans tankar var hos någon annan? Då hade jag sluppit att gå runt och funderat över detta så många månader i onödan?

Grejen är ju den att vi kvinnor har ju ett sjätte sinne, vi känner på oss när något är fel, när någon kille är påväg att dumpa oss eller tänker på någon annan, men felet med oss också är att vi vägrar att inse sanningen, vi har det där lilla hoppet kvar att: men han kanske ångrar sig då vi ses igen om jag gör mig riktigt snygg, fixar till håret och är lika underbar som Jennifer Aniston och lika rolig som Babben Larsson.

Men nu ska jag lyssna på: You So Beautiful med Akon hela dagen och ta bort alla Thin Lizzy låtar...

When we kissed my heart was on fire,your lips on my lips maked me feal desire.
I am now the wild one, and the life most go on...

Steg tävling....

Just nu har vi en stegräknartävling på jobbet...Den går ut på att vi ska gå så mycket vi bara kan på 14 dagar...Bara gå och gå och gå och gå....Det är rätt jobbigt för vi tävlar mot alla TS butiker plus mot varanndra på jobbet me...
Fia är verkligen en vinnarskalle så går så sjukt långt asså...Jag kommer aldrig hinna ifatt henne...Men jag får inte ge upp..

Stegräknarna vi använder är dom nyaste från silva som man kan koppla i i datorn och ska uppdatera dagligen...Den är as grym..Nu ikväll så gick jag och nattis en sväng runt munksjön och vi tog en en sväng in på ica maxi och det blev några kg tyngre haha..stackars nattis hon blev ju tvungen att bära en kasse av mina så våra armar hängde och dinglade ner i marken  =P

RSS 2.0