Tankar...

Ja då har vi gjort det igen....Igår var det mer "All Out" än "ALL IN"....Herregud det här med kortspel är helt livsfarligt när det är alkohol inblandat....Jag mår antagligen som jag förtjänar idag, NOOOOT GOOOOOD....Fast det har varit fler än jag som varit på halvflaggstång idag har jag hört haha..
Vi firade Tobbe igår som har fyllt 21....


Födelsedagsbarnet skär upp första tårtbiten..

Vilka goda tårtor det var....Mmmmummmma....


Tobbe fick en kossa som han kan leka med när Britta inte är hemma ;)



Britta slog på stort och drack världens största smirnoff
....Go, go, goooo....

Efter flera timmars av firande så tog vi en taxi ner till Sliver där jag och Jonas rörde på dököttet riktigt ordentligt ute på dansgolvet.... Sedan så blev det lite mer drickande på det....När vi skulle hem så fick jag hjälp av mina små pygmeér hem, vilket var tur för allt bara snurrade runt, runt, runt....Det var nästan värre än när vi var på Liseberg förra helgen....


TACK vänner för en rolig kväll =D


Peace Out!

<3






Detta är förbjudet....

Är det något som är BIG NO NO NOOOOO för par så är det det här:



HUSVAGNSOVERALLER....Detta är verkligen förbjudet...

Idag köpte jag en sak som jag har lovat mig själv att aldrig köpa, som är alla tjejers mardröm....EN VÅG!


http://tweety26.files.wordpress.com/2010/09/v_g.jpg
Vi får väl se om den vill vara min vän eller inte haha....

Peace Out!

<3




Härlig helg =)


Då var det dags för en ny vecka imon igen..Ny vecka nya möjligheter, eller hur var det med det ;)

Min helg har bestått av för mycket fest och kalas men det har det varit värt..I fredags så var jag på AW med bästatste TS-gänget på Jensens..Jag tänker ju inte gå till Jensens igen kan jag ju säga...Det var så dåligt, jag fick cider utan kolsyra 2 gånger, en annan hade sand i sitt vin..Sedan fick vi vänta på maten i nästan 2 timmar..ILLA!!!


( Såhär ser det ut när man är hungrig och det är sand i vinet..FEJAN nästa)


I lördags så var det först jobb sen powernap innan en kalasrolig förfest hos Jonas..Det var så kul där..Vickan och jag ville ha lite extra så vi gick loss på vattenpipan..




( Vickan försöker att göra ringar men det gå sådära med det. )


( Tobbe vill få till den där extra sugna blicken, tycker ni han lyckas?? )


( Jonas trivs mellan damerna och njuter. )


( Det skulle vara konstigt om Sara inte trivdes i denna position. )

Efter denna galna förfest så puttrade vi ner till Karlssons och shakeade loss ordentligt..Där träffade jag ett så härligt killgäng som tog mig med storm med alla deras berättelser..Den ena hette Axel och jag kallas ju för Alex så det är ju samma bokstäver vilket Axel tyckte var jätte kul..Sedan fick jag en yngre, smalare kopia av Jude Law på kroken som var smaskig mmmm mummmms..Tyvärr så hade han flickvän men om jag blinkade en extra gång så hade jag chansen sa han..Men jag sa direkt att då är han ett förbjudet föremål..Kommentaren jag fick var att alla tjejer borde vara mer som mig och låta bli det förbjudna..Jag vill dock säga att det var inte lätt att låta bli..Men, fin flicka som jag är, eller jaaa för det mesta iallafall så låter man ju bli ;)
Men dansa är ju inte förbjudet haha..
Det mest oväntade hände igår också inne på Karlssons, brandlarmet  gick..Allt tändes och alla som stod och "höll" på fick se sitt ragg i ljuset NOOOOOT GOOD haha..
Om jag skulle skriva allt som hände så skulle jag få sitta här i 100 år och skriva och slå knut på min fingrar och det har jag inte lust med..

Peace Out!

<3

RSS 2.0